dilluns, 19 d’octubre del 2009

Setmana del 19 al 25 d'octubre


Hola de nou!

Aquesta setmana a estat la dels tres dies més importants de la fira on hi ha hagut stands nous aquest any com:Ràfio jove del Pla (107.2 fm),dels abhitants estrangers del nostre poble o el de col·leccionisme de plaques de cava.

També vovetats com:winsurf i kite-surf a la bassa o torneig de futbolí individual i infantil.

Però la fira no s'acaba aquí,ni molt menys,també continua el proxim dissabte i diumenge amb activitats com:sopar del campionat de falconeria i el diumenge el campionat (el primer que es fa a Catalunya).


Més notícies

El col·lectiu de dones del Pla va fer la seva primera activitat que va ser pujar fins a l'ermita de sant Ramon aquest passat dissabte i a més el col·lectiu ha coordinat amb TV3 l'enregistrament del càting de la segona edició del programa de Casal Rock aquest passat dimart l'quip de Marc Parrotva realitzar una prova de cant al casal de Gent Gran de la fàbrica.


L'ajuntament del Pla a firmat un préstec am "laCaixa" de 300.506,05 per construir una nova llar d'infants que es construirà darrera l'escola municipal del Pla.


Esports


Prebenjamins

Descans

Benjamins

Descans

Alevins

Roda de Barà 4 - Pla 3

Infantils

Partit Pla - Valls aplassat pel dimecres 28 camp de futbol municipal del Pla a les 19:00

Cadets

La salle Tarragona 7 - 0 Pla.El Pla no va peder fer res contra una salle que desde el primer minut va sortir presionan.S'ha de tenir en comte que el Pla tenia algunes baixes

Cadets

Sense informació

Senniors (els de 3a)

Constantí 2 - Pla 0

Veterans

Roda de Barà 9 - Pla 2.Els nostres veterans no vn poder parar un fort Roda que va estar dominan tot el parti esperem que vagi millor el pròxim partit.


Fins dilluns que bé i gràcies per passar pel blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada