dilluns, 4 de gener del 2010

Setmana del 4 al 10 de gener de 2010


Seguidors i seguidores del nostre blog, us donem les gràcies perquè ja tenim més de 300 visites en 2 mesos, cosa que per nosaltres és un èxit, esperem que seguiu així. També s'ha tancat l'enquesta que us mostravem a la dreta, sinò heu votat tranquils, ja n'hi ha una de nova, si no veieu les possibles respostes arrestreu el ratolí per sobre on hi haurien d'haver les respostes i apareixeran. Per cert si sou fans de la ràdio o us agradaria fer un programa llegiu l'apartat de la ràdio del Pla, us interesserà.

NOTÍCIES

Tot a punt per l'arribada dels Reis Mags d'Orient

La canalla espera amb molta il·lusió l'arribada de SSMM Reis d'Orient al Pla de Santa Maria. Aquests, arribaran aquest dimarts dia 5 a les 19:00 hores on, com sempre, sortiran de la plaça Sant Jordi fins a la Plaça de la Vila.

Com a rúbrica nadalenca, el Pla viurà la festa major d'hivern

Els veïns i veïnes del Pla viuran, un any més, la seva festa major d'hivern en honor de Sant Ramon de Penyafort de manera intensa i com a traca final del període festiu que en aquest cas enllaça les festes nadalenques i la festa major d'hivern: encara amb el regust de boca de les celebracions de Nadal, i encara per viure la cavalcada dels Reis, tot està a punt per a la festa major. Una festa major petita, però que es viu intensament pels seus veïns. Com que aquest blog s'actualitza cada dilluns us presentem els actes de la festa major a partir d'aquest dia : Dimarts 5 a les 19:00, arribada de SSMM els Reis i a les 00:00 al Centre Cívic, ball amb La Banda del cotxe Rojo i disco mòbil. Dimecres 6 a l'èsglèsia parroquial, missa solemne cantada per la Coral del Pla a les 12:00, a 2/4 de 7 de la tarda al Centre Cívic, concert amb l'orquestra Atalaia i a les 20:00 i a les 23:00 hores ball amb la mateixa orquestra. Dijous 7 a les 12:00 a l'esglèsia romànica, missa cantada per la coral del Pla i a les 19:00 al Centre Cívic espectacle "Antares".

S'obre una nova botiga al Pla de Santa Maria

S'obre una botiga nova al Pla al carrer: La Rèria num.59 sota la perruqueria Carme. La botiga consta de sabós, olis essencials etc...Aixó si,tots el productes són naturals.

Obres a les Guixeres

Duran les derreres setmanes es fan obres a les urbanitzacions les Guixeres del Pla. Avans era un parc, però en fer-se les noves carreteres van decidir convertir-la en una rotonda.

Tornada a l'escola
Aquest divendres s'acavaran les vacances i aixó suposa que estudiants i professors tornaran a l'escola. Sobrirà el CEIP Sant Ramon i la llar d'infants.

Recollida d'estris que no fem servir

Aquest proper dijous 7 es farà una recollida selectiva d'estris que no fem servir: roba, joguines, electrodomèstics. Aquesta recollida es per als necessitats d'Àfrica. Només cal deixar una bossa a les portes de les seves cases a les 09'30 del matí, encara que plogui.


ESPORTS

FUTBOL
Aquest proper cap de setmana és referà la lliga per als equips de futbol i hoquei del Pla, menys pels amaters que van començar la setmana passada.

Futbol Sala

Prebenjamins
de moment sense informació

Futbol 7

Benjamins
de moment sense informació

Alevins
Santa Oliva - Pla

Futbol 11

Infantils
La Floresta - Pla

Cadets
Altafulla - Pla

Juvenils
Pla - Canonja

Amaters
Amistòs Valls 6 - Pla 1. Tot i que no ho sembli el Pla va lluitar fins al final encara que hagi rebut 6 gols recordem que aquest partit era amistòs. Pròxim partit de lliga: Rocafort - Pla.

Veterans
Pla - Alcover

HOQUEI

Pla - Palau Plegamans

TENNIS

Aviat hi hauran els resultats.
El torneig d'hivern, es composa de tres grups de 10 jugadors, cada grup fa el torneig en el sistema de lliga americana, es a dir tots contra tots. La durada es des de el mes d'octubre de 2009 fins al mes de març de 2010.
Els jugadors són els seguents:

David de la Fuente vs Antonio Tocado
Alfonso Martínez vs Eduardo Torre
Carles Pros vs Jaume Ferrer
Joan Carles Dalmau vs Xavi Jiménez
Joaquím García Guasch vs Joan Ramon Compte

EL TEMPS

Lleugera millora del temps per al cap de setmana. A partir de dissabte diumenge el cel predominarà més destapat donant a formar un ambient més assolellat. Tot i així en alguns municipis es formaran boires i boirines que podrien ser força persistents durant la major part del dia donant a formar un ambient humit i fred. A partir de dilluns dimarts s'espera una nova pertorbació que podria portar un cop més luges intermitents. Les temperatures faran una baixa en general que serà més destacada en les mínimes, registrant-se les primeres gelades del mes de gener. El vent bufarà de fluix a moderat predominant del nord-oest i nord.
Temperatura màxima: 18 Cº Temperatura mínima: 5 Cº Pluja I/m Cop de vent màxim: 63 NW

LES CINC ENTITATS DE LA SETMANA


ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA SARDANA

Araceli Canela i Simó
c/ Joan Maragall, 4

COL·LECTIU 1714

Lluís Estrada i Milà
c/ de la Rèria, 1

CORAL DEL PLA DE SANTA MARIA

Maria Pedrey
c/ de la Creu, 23
Cabra del Camp



ESCOLA DE FUTBOL EL PLA DE SANTA MARIA

Isabel Toldrà del Rey
c/ Antoni Miró, 1

GRUP DE TEATRE

Miquel Angel Portas Rosell
C/ Major, 16

HORARIS

Autobús del Pla a Valls:
07:17,08:45,10:15,12:25,15:10,15:50,19:10 i19:50.
De Valls al Pla:
08:05, 09:35,12:10,13:10,15:35, 17:30,19:10 i 20:40.

El compliment d'aquests horaris està condicionat per la fluïdesa del trànsit.

Gimnàs

Matí: De dilluns, dimecres i divendres de 09:30 a 12:30 hores i dimarts i dijous de 08:00 a 10:00 hores.
Tarda: De dilluns a divendres de 17:00 a 22:00 hores.

Deixelleria municipal
Tots els dimecres per la tarda, de 16:00 a 18:00 hores i tots els disabtes per matí, de 10:00 a 14:00 hores.

Escola municipal

CEIP Sant Ramon
A les 08:55,11:57,12:57,14:57 i 16:55 hores.

Ball de diumenge
Aquest diumenge tenim el grup Zadit de 19:00 a 22:30 hores al Centre Cívic . Preu 5'50 per persona.

ESPAI RÀDIO JOVE DEL PLA

Heu pensat mai que seria divertit fer un programa de ràdio? O que us agràdaria mostrar als altres alguna qualitat que teniu o explicar alguna cosa que us agradi? Doncs aixó és molt fàcil, sigueu de l'edat que sigueu, si voleu fer un programa a Ràdio Jove del Pla sigui del que sigui: esports, cuina, debat... truqueu a aquest número: 679214860 i us atendrà un dels responables de la ràdio Joan Barberán. Més coses. S'estan renovan moltes de les cançons de la ràdio que sembla que no han tingut gaire èxit en el 2009. Ràdio Jove del Pla 107.2 FM. US HI ESPEREM!!

Fins aquí arriba el primer blog de l'any esperem que el seguiu visitant com fins ara. Fins dilluns que ve i que acaveu de passar unes bones festes.

El·laborat per: Marc Pinyol i Joan Barberán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada