dilluns, 14 de desembre del 2009

Setmana del 13 al 20 de desembre


Benvinguts com cada setmana al blog del Pla de Santa Maria. Com cada setmana us portem les notícies que ha succeit al Pla. Per cert us demanem que col·laboreu una mica amb aquest blog i ens ajudeu votant a l'enquesta que hi ha a la dreta, i sinò, podeu escriure petits comentaris a sota de cada actualització.

NOTICIES

El pressupost del Pla de Santa Maria per l'any vinent és de 2.920.000 euros

L'ajuntament del Pla de Santa Maria va aprovar el pressupost municipal per l'any vinent. Un pressupost per afrontar un periode de crisi, poques inversions finançades amb diners municipal perquè han baixat molt els ingressos directes dels ajuntaments. Aquest pressupost ascendeix a un total de 2.920.000 euros i només va comptar amb el vot favorable de l'equip de govern: ERC es va obstenir i el PSC va votar en contra.

El llibre "El Pla de Santa Maria sota la dictadura del general Francisco Franco".

El passat divendres 11 a l'esglèsia romànica de Sant Ramon,es va presentar el llibre "El Pla de Santa Maria sota la dictadura del general Francisco Franco" de l'autora Meritxell Ferré Baldrich. Si voleu ja el podeu anar a demanar.

Properes activitats per part del col·lectiu de Dones del Pla

Dos cursos són les properes activitats del col·lectiu de Dones del Pla. El dia 12 de desembre hi va haver un taller de cuina mostrant plats nadalencs a càrrec de Àngel Solé de Valls. Per cert es va aprofitar l'ocasió per posar un bústia per racaptar diners per la Marató de TV3.

Un pessebre monumental al Pla per aquestes festes

Mario i José són uns planencs que les eves passions són els pessebres i a casa seva, cada any, fan un pessebre monumental que és molt visitat. Aquest any fan un pessebre de 4'5 m. d'allargada i 2'5 m. d'amplada.

Sopar de cap d'any 2009 al Centre Cívic

Aquest any es farà el sopar de Nadal al Centre Cívic el dia 31 de desembre a les 22:00 hores.
Menú: Entreteniments de Benvinguda - Valouté de peix amb essència de trufa - Timbal de llangostins amb diferents fruits i vinagreta de mel - Capritx d'ibèric amb variat de bolets i encenalls de verduretes - Postres de Cap d'Any.
Begudes: Aigües minerals, Café i Selecció de Licors Raïm de la Sort i Bossa Cotilló.
Celler: Vi blanc Ca N'estruc - D.O Catalunya Vi Negre Josep Foraster - D.O Conca de Barberà Cava Brut Nature Jaume Llopart Alemany. A continuació ball.
Preu del sopar i ball 75 €. Venda de tiquets el dia 11 de desembre de 10 a 11 a les oficines de l'Ajuntament i a partir del dia 13 de desembre, també a l'Ajuntament en hores d'oficina i el ball dels diumenges.

Partit del Barça a la Penya Barcelonista del Pla de Santa Maria
A tots els socis de la penya del Barça del Pla, se'ls comunica que aquest divendres a les 17:00 de la tarda es retransmitirà a la Penya el partit del mundialet de clubs, que s'enfrontaran Barça vs Atlante FC. Us hi esperem!


ESPORTS

Resultats partits de l'escola de futbol i el CE El Pla de Santa Maria

Futbol Sala

Prebenjamins
Pla 6 - Teresianes 4

Futbol 7

Benjamins
Vimbodí 10 - Pla 3. Tot i que els benjamins van començar ells ha estrenar el marcador el Vimbodí va fer un gran joc.

Alevins
La Salle de Tarragona 5 - Pla 7. Segona victòria seguida dels alevins que tot i que començaren perden van aconseguir la victória per 5 gols a 7.

Futbol 11

Infantils
Cunit 4 - Pla 0. Derrota rere altre dels infantils que no acaven de jugar al 100% del que podrien donar.

Cadets
La Pastoreta 4 - Pla 0. Els cadets estan a la mateixa situació dels infantils, també porten un molt mala raxa de derrotes.

Juvenils
Descans

Amaters
Sarralenca 3 - Pla 2. Llàstima que els amaters deixessin escapar aquesta victòria que els podria haver posat en 3r lloc a la classificació. El partit va ser intens fins a l'últim minut i els de groc no es van rendir en cap moment dels 90 minuts. Pròxim partit aquí al Pla contra el Vilabella.

Veterans
Pla 2 - El Pont d'Armentera 0. Primera victòria dels veterans a la lliga. El partit va estar molt marcat per la pluja, podriem dir que jugaven sobre fang. A falta de 15 minuts per que s'acavés el partit Raul desde fora l'arie va marcar un gol fantasma que no se sap del cert si va entrar o no. I Javi quan faltaven 5 minuts perquè l'àrbit pités el final marca el gol de la tranquilitat. Enorhabona veterans!!

Hoquei

Cornellà 4 - Pla 1. 3a derrota pels grocs del Pla.

Club ciclista Planenc

Aquest passat diumenge 13 el Club Ciclista Planenc va anar a la cursa BTT en motiu de la marató de TV3.

Tennis

Jornada 4 desembre 2009

El torneig d'hivern, es composa de tres grups de 10 jugadors, cada grup fa el torneig en el sistema de lliga americana, es a dir tots contra tots. La durada es des de el mes d'octubre de 2009 fins al mes de març de 2010.
Els jugadors són els seguents:

David de la Fuente vs Antonio Tocado
Alfonso Martínez vs Eduardo Torre
Carles Pros vs Jaume Ferrer
Joan Carles Dalmau vs Xavi Jiménez
Joaquí García Guasch vs Joan Ramon Compte

C.E La xiruca foradada

Aquest passat diumenge 13 el Club Excurcioniste la Xiruca Foradada va portar el pessebre de Nadal 2009 a Sant Martí de Tous. Hi havia 2 itineràris el més llarg té una distància aproximada de uns 10,65 km i el més curt té una distància d'uns 8,99 km. La sortida va ser de l'estació d'autobusos de Valls a 3/4 de 9 del matí i desde la parada de la piscina del Pla a les 9 del matí. També hi va haver el dinar del xirucaire en el mateix poble.

EL TEMPS

A partir de diumenge s'espera un canvi de temps més insegur. L'entrada d'aire molt fred a les capes altes farà que el cel predomini amb nuvolositat molt variable, no descartan-se la formació d'aiguaneu o neu en cotes baixes. Les temperatures faran una forta baixada en general que serà molt més accentuada en les mínimes, registran-se les primeres gelades importants de finals de tardor.

HORARIS

Autobús del Pla a Valls:
07:17,08:45,10:15,12:25,15:10,15:50,19:10 i19:50.
De Valls al Pla:
08:05, 09:35,12:10,13:10,15:35, 17:30,19:10 i 20:40.

El compliment d'aquests horaris està condicionat per la fluïdesa del trànsit.

Gimnàs

Matí: De dilluns, dimecres i divendres de 09:30 a 12:30 hores i dimarts i dijous de 08:00 a 10:00 hores.
Tarda: De dilluns a divendres de 17:00 a 22:00 hores.

Deixelleria municipal
Tots els dimecres per la tarda, de 16:00 a 18:00 hores i tots els disabtes per matí, de 10:00 a 14:00 hores.

Escola municipal

CEIP Sant Ramon
A les 08:55,11:57,12:57,14:57 i 16:55 hores.


Ball del diumenge


Aquest diumenge tenim el grup Bolero a partir de les 19:00 hores al Centre Cívic. Entrada 5'50 euros sense consumició.

LES CINC ENTITATS DE LA SETMANA

COLLA GEGANTERA DEL PLA DE SANTA MARIA

Jordi Buldó i Canela
c/ Anselm Clavé, 14

COL·LECTIU DE DONES DEL PLA DE SANTA MARIA

Encarnació Amorós Rovira c/ Vista Alegre, 40

C.E. XIRUCA FORADADA

Enric Fonts i Ferrer
c/ Barcelona, 2

PENYA BARCELONISTA

Joan Carmona Garcia
C/ Joan Maragall, 22

PENYA TXUÍ I URDIÑAK (Penya de la Real Societat)

Mª Assumpció i Valls
Raval Sant Ramon, 14

ESPAI RADIO JOVE DEL PLA

Aquest cap de setmana segurament retransmitiran el partit dels dissabtes a les 22:00 a càrrec de Jordi Hernàndez, Joel Ramon i Ramon Alemany.
També tenim ganes de que començi el 2010, ja que tenim molts més programes previstos per l'any vinen. A partir de l'any que ve es renovaran gairebé totes les cançons de la ràdio Jove així es que donem pas a les noves cançons del 2010. I per acavr comuniquem també que de cara al 2010 s'elavoraran tots els cartells dels programes de la ràdio i potser, com a nova idea que ha sorgit aquests dies, es retransmitiran alguns partits del futbol i hoquei del Pla de Santa Maria. Ràdio Jove del Pla 107.2 FM US HI ESPEREM A TOTS!

Fins aquí ha arribat el blog d'aquesta setmana, però us advertim que de cara a la setmana que ve hanirem carregadissims de notícies. Gràcies per estar amb nosaltres fins dilluns que ve!

El·laborat per Marc Pinyol i Joan Barberàn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada