dilluns, 21 de desembre del 2009

Setmana del 21 al 27 de desembre de 2009


Bones festes a tots vosaltres seguidors d'aquest blog, que per cert cada dia sou més. No deixem de recordar que voteu al l'enquesta de la dreta i només cal desitjar-vos que passeu una bona estona llegin l'actualització d' avui. Som a la setmana de nadal com que ja tenim vacances no sabem si actualitzarem el blog la pròxima setmana però, esperem que si. Començem:

NOTICIES

Diumenge van començar els actes de Nadal al Pla

El actes de Nadal del Pla van començar aquest cap de setmana. Enmig es viuran els actes de la Festa Major d'hivern.
Tots els actes els podreu trobar al tríptic que us hauran repartit a les vostres bústies, dels actes de Nadal, i sinó, els podeu anar a demanar a l'Ajuntament del Pla de Santa Maria. Hi hauran activitats com: la recollida de cartes al Centre Cívic del patge reial o l'arribada dels Reis d'Orient, com cada any.

Ja s'han instal·lat les llums de Nadal

Com ja deveu saber, les llums de Nadal es van instal·lar la setmana passada per: La Rèria, la plaça del Sol de Vila etc...

Renió dels veïns de la Partida de Baiona.

Fa dos dissabtes a les 12 del migdia concretament al Centre Cívic, es va dur a terme una reunió dels veïns de la Partida de Baiona, partida que una pertany al terme del Pla i l'altre a Valls.
En aquesta reunió on fou present l'alcalde Mateu Montserrat, es va parlar de diversos temes. D'ells cal destacar que es demanarà als Mossos d'Esquadra més vigilància en la zona plena de xalets o que es marcaran els camins que no estan senyalitzats, per exemple però, que sempre es netejaran.

Tradicional sopar de Nadal de l'agrupació local de CDC del Pla

Un any més, l'agrupació municipal de Convergència Democràtica de Catalunya del Pla va fer el sopar de Nadal. En aquesta ocasió el sopar va tenir lloc al Restaurant Csa Fèlix de Valls, amb una participació d'una cinquantena de persones entre afiliats, simpatitzants i acompanyats. Entre les personalitats cal destacar l'assistència del representatnt territorial de CDC del Camp de Tarragona i vicepresident de la Diputació de Tarragona, Quim Nin; el Cap comarcal de CDC Joan Josep Raventós, i l'alcalde del Pla Mateu Montserrat.

L'empresa Norbert Dentressangle fa el sopar de Nadal

L'empresa planenca Norbert Dentressangle fa dos dissabtes va va fer el tradicional sopar de Nadal amb els seus treballadors.
El sopar d'empresa el van fer les dependències del restaurant Masia del Pla. Hi van assistir una quarentena de persones.

Es contracta una empresa per fer visites guiades pel Pla
L'Ajuntament del Pla de Santa Maria ha contractat els serveis de l'empresa Àrea, arqueologia i serveis al patrimoni SCP per a la realització de visites guiades a diferents punts del municipi: la Ruta de la capona, els aiguamolls, muntanya de Sant Ramon, la Fàbrica, casc antic , l'esglàsia romànica... Àrea, arqueologia i serveis al patrimoni SCP és una empresa, que actualment gestiona l'explotació de les activitats al Monestir de Santes Creus, els castell d'Escarnalbou, el castell de Miravet i la Cartoixa d'Escaladei mitjançant concessió del Museu d'Història de Catalunya. Per més informació a www.ajuntamentelpladesantamaria.cat .

Sopar de cap d'any 2009 al Centre Cívic

Aquest any es farà el sopar de Nadal al Centre Cívic el dia 31 de desembre a les 22:00 hores.
Menú: Entreteniments de Benvinguda - Valouté de peix amb essència de trufa - Timbal de llangostins amb diferents fruits i vinagreta de mel - Capritx d'ibèric amb variat de bolets i encenalls de verduretes - Postres de Cap d'Any.
Begudes: Aigües minerals, Café i Selecció de Licors Raïm de la Sort i Bossa Cotilló.
Celler: Vi blanc Ca N'estruc - D.O Catalunya Vi Negre Josep Foraster - D.O Conca de Barberà Cava Brut Nature Jaume Llopart Alemany. A continuació ball.
Preu del sopar i ball 75 €. Venda de tiquets el dia 11 de desembre de 10 a 11 a les oficines de l'Ajuntament i a partir del dia 13 de desembre, també a l'Ajuntament en hores d'oficina i el ball dels diumenges.


ESPORTS

S'han acabat els partits de l'any 2009 per a tots els equips del Pla ja sigui de futbol com d'hoquei però, no us preocupeu el gener tornaran a jugar tots.
Per altra banda els veterans del Pla van celebrar el sopar de Nadal a la pizzeria Marma de Valls.

FUTBOL


Futbol Sala

Prebenjamins
Descans

Futbol 7

Benjamins
Descans

Alevins
Pla 12 - Torredembarra 0. Golejada i pallisa per part del alevins que va ser el clarissim dominador del partit.

Futbol 11

Infantils
Pla 3 - La Salle de Tarragona 5. Una altre derrota tot i que el Pla va estrenat ell el marcador

Cadets
Pla 0 - Constantí 4. Dos gols del Constantí de penal amb un àrbit no gaire segur del que pitava.

Juvenils
Icomar 5 - Pla 2. Després de dos caps de setmana descansant, els juvenils perden devant l'Icomar.

Amaters
Pla 1 - Vilabella 0 (suspés al min. 30 de la segona part)
Després de que Jamal marqués a mitja segona part, van expulsar a un jugador de Vilabella per fer una entrda forta i a Jordi Ferré per protestar. Després d'aixó comença una picabaralla entre aquest dos fora el camp i seguidament si afegirien tots els jugadors del camp i el públic per part dels dos equips. En contes d'un partit alló fou una batalla amb violència per part dels dos equips. A partir d'aquell moment l'àrbit va decidir suspendre el partit. Tot i aixó els de groc guanyaren 3 punts més.

Veterans
Fornàs 2 - Pla 3. Avans del descans de Nadal els veterans van guanyar la segona victòria de la temporada. Recordem que ja porten 6 punts.

HOQUEI

Pla 2 - Sentmenat 2. Després de dues derrotes els planencs aconsegueixen 1 punt contra el Sentmenat.

TENNIS

Jornada 4 desembre 2009

El torneig d'hivern, es composa de tres grups de 10 jugadors, cada grup fa el torneig en el sistema de lliga americana, es a dir tots contra tots. La durada es des de el mes d'octubre de 2009 fins al mes de març de 2010.
Els jugadors són els seguents:

David de la Fuente vs Antonio Tocado
Alfonso Martínez vs Eduardo Torre
Carles Pros vs Jaume Ferrer
Joan Carles Dalmau vs Xavi Jiménez
Joaquím García Guasch vs Joan Ramon Compte

EL TEMPS

L'entrada d'una nova pertorbació conjuntament amb una nova entrda d'aire fred a les capes altes, farà augmentar la nuvolositat donant a registrar precipitacions entre feble a moderades que seran en forma de neu entre els 300 a 500 m. d'alçada. Les temperatures faran una baixada en general que serà més destacada en les màximes; les mínimes seguiran baixes en general i oscil·laran entre 2'0 i -4'0 sota zero. El vent bufarà defluix a moderat predominant de mestral i tramuntana. La temperatura de sencació del vent oscil·lara entre - 5'0 i els 8'0 sota zero, donant a formar un ambient de ple hivern. Temperatures maximes: 18,3 Cº temperatures minimes -1 Cº pluja I/m 15,0 cop de vent max 70 NW.

HORARIS

Autobús del Pla a Valls:
07:17,08:45,10:15,12:25,15:10,15:50,19:10 i19:50.
De Valls al Pla:
08:05, 09:35,12:10,13:10,15:35, 17:30,19:10 i 20:40.

El compliment d'aquests horaris està condicionat per la fluïdesa del trànsit.

Gimnàs

Matí: De dilluns, dimecres i divendres de 09:30 a 12:30 hores i dimarts i dijous de 08:00 a 10:00 hores.
Tarda: De dilluns a divendres de 17:00 a 22:00 hores.

Deixelleria municipal
Tots els dimecres per la tarda, de 16:00 a 18:00 hores i tots els disabtes per matí, de 10:00 a 14:00 hores.

Escola municipal

CEIP Sant Ramon
A les 08:55,11:57,12:57,14:57 i 16:55 hores.


Ball del dissabte i diumenge


Aquest diumenge tenim el grup Boogies tan dissabte com diumenge a partir de les 19:00 hores al Centre Cívic. Entrada 5'50 euros sense consumició.

AVUI US PORTEM 8 ENTITATS


SOCIETAT DE CAÇADORS

Josep Tutusaus i Orga
c/ Major, 19
CÁRITAS PARROQUIAL

Carme Estupinya
c/ Major, 51
TALLER LA PUNTAIRE

Mª Antònia Torras
c/ Major, 27
ASSOCIACIÓ DE JOVES DEL PLA

Silvia Peña Pau C/ Passeig del Pla

UllPlà ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA

Margarita Fortuny Balcells
c/ La Réria, 18

adreça electrònica: ullpla@tinet.cat
pàg. web: http://webfacil.tinet.cat/ullpla

ASSOCIACIÓ EL TUPÍ

Anton Piñol Güell
pl. de la Vila, 5 2n
VETERANS DEL PLA

Josep M. Domingo
c/ Sindicat, 19
CLUB ESPORTIU VELES I VENTS

Antonio Roset i Pérez

ESPAI RADIO JOVE DEL PLA

Possiblement aquests dies sentiu Catalunya informació per la ràdio Jove i és que s'hens ha espatllat l'ordinador amb tots els arxius de música dins. Aviat serà arreglat. I també li hem donat un ambient nadalenc a la ràdio i l'hem decorat am decoració nadalenca.
També tenim ganes de que començi el 2010, ja que tenim molts més programes previstos per l'any vinen. A partir de l'any que ve es renovaran gairebé totes les cançons de la ràdio Jove així es que donem pas a les noves cançons del 2010. I per acavr comuniquem també que de cara al 2010 s'elavoraran tots els cartells dels programes de la ràdio i potser, com a nova idea que ha sorgit aquests dies, es retransmitiran alguns partits del futbol i hoquei del Pla de Santa Maria. Ràdio Jove del Pla 107.2 FM US HI ESPEREM A TOTS!


S'ha acavat el blog per avui i us desitgem a tots els planencs i planenques unes bones festes i un feliç any 2010 gràcies com sempre i BON NADAL!!

Editat per Joan Barberán i Marc Pinyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada