dimecres, 17 de febrer del 2010

Setmana del 15 al 21 de febrer


Hola planencs i planenques, benvinguts una setmana mes aquí, al bloc oficial del Pla de Santa Maria. Com ja sabeu el bloc el fem entre dos nois del Pla, el Marc Pinyol i jo, el Joan Barberán, es tot un honor poder oferir-vos cada setmana totes les notícies i esdeveniments que han succeït duran tota una setmana al nostre estimat poble. També venim amb un espai nou titulat “el racó dels interessats”, aquest espai va sobre la pel·lícula de la setmana. Començem el bloc d'avui.


NOTICIES


És preocupant l'atur al Pla

L'increment de l'atur ha estat la tònica general en gairebé tots els municipis de l'Alt Camp. La primera localitat amb mes aturats hi ha, lògicament es a la capital de comarca, Valls amb un nombre total de uns 2.154 en aquest principi d'any 2010, la segona població es la d'Alcover amb un nombre de 404 aturats i la tercera es el Pla de Santa Maria amb un nombre de 178 aturats.

Cap de setmana de carnaval al Pla

Després de un molt bon cap de setmana de gresca i disbauxa, amb el carnaval del Pla. El consistori del Pla ho tenia tot apunt per inaugurar el carnaval 2010 el passat dissabte dia 13 de febrer, tot va començar amb la tradicional rua del carnestoltes (la novetat d'enguany era que ens acompanyaven tots els timbalers dels diables del pla), la rua es va dirigir com cada any al centre cívic “la pista”, on el carnestoltes va fer el seu discurs “monòleg” i tot seguit, tota la gent participant al concurs van poder fer la seva entrada i fer una mica de numero per que el jurat els pogués veure millor i poguessin votar-los. Després van començar el espectacle infantil amb el grup “Ralet-ralet”. Seguidament en el mateix indret es va fer el tradicional sopar de carnaval i després del sopar, ball amb el Duet Ària. Cal recordar que a la mitja part del ball es van donar els premis del concurs de disfresses.

Diumenge passat es va presentar en societat “Els tupinets de calçots”

L'associació Gastronòmica El Tupí del Pla va presentar el passat diumenge els seus “Tupinets de calçots”. La presentació es va fer en el decurs de la calçotada que aquesta entitat del Pla havia organitzat al Corral de Cal Branca. La calçotada va tindre una assistència final de 36 persones que es van atipar de diferents esquicidesses fetes per la associació.

Un nou retard en l'obra de la Casa de la Vila del Pla

Avui dilluns havia de començar l'obra de la segona fase de la Casa de la Vila. Ela operaris anaren a deixar algun matèria i altres coses, però al final si tot va be començaran la setmana que ve. Aquesta segona fase consisteix en fer els interiors i posar els equipaments.

El dia 20 de febrer, berenar de Santa Àgata de les Dones del Pla

El col·lectiu de Dones del Pla també celebrarà la festivitat de Santa Àgata, encara que ho farà una mica més tard que la resta de col·lectius de la comarca. En concret ho celebren el dia 20 de febrer a partir de les 5 de la tarda i serà un berenar nomes per dones i es farà a les dependències del Centre Cívic “la pista”.

Es reprèn el curs d'angles del Col·lectiu de Dones del Pla

La setmana passada es va reprendre el curs d'angles organitzat per el Col·lectiu de Dones del Pla dins de les seves activitats habituals de cada any. El curs, en que la professora Montserrat Martínez del Pla, hi ha dos nivells, un de inicial que te un horari de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre i l'altre mes avançat la següent hora. En el curs hi participen un total de 14 persones i el col·lectiu ajuda pagant-los una part.

En breu, adjudicació de la millora de la plaça de l'església del Pla

Una de les obres publiques que te pensada l'ajuntament del Pla es una millora a la plaça de l'església. L'obra consisteix en arreglar les voreres per fer-les mes amples i millorar tot el paviment de la plaça i el seu entorn. Es compta amb dues subvencions rebudes per la PUOSC de la Generalitat i per la PAM de la Diputació.


ESPORTS


FUTBOL

Futbol Sala

Prebenjamins
Descans

Futbol 7

Benjamins
PLA 2 – Mare Nostrum 3


Alevins
Santa oliva 2 – PLA 4. Felicitats als alevins que fa 10 jornades que nomes acumulen victories.

Futbol 11

Infantils
la floresta 4 – PLA 0

Cadets
altafulla 9 – PLA 1

Juvenils
Descans

Amaters
Sta coloma 2 – PLA 1

Veterans
Descans


HOQUEI

Partit ajornat

TEMPS


Temps previst per la setmana es de ple hivern per el cap de setmana. Una nova entrada d'aire molt fred a les capes altes i conjuntament el pas d'una nova pertorbació farà que el cel predomini amb nuvolositat força important, amb moltes possibilitats de precipitacions que podran ser en forma de neu o aiguaneu a partir dels 200 a 400 mentre d'alçada. Les temperatures faran una forta baixada en general que serà mes destacada en les màximes. El vent bufara de fluix a moderat predominant de nord i nord-est. Des de dilluns fins a mitjans de setmana dominara un ambient assolellat seguit de un lleuger augment de les temperatures.


Pla de santa maria.

· Temperatura màxima: 14,4 Cº.

· Temperatura mínima: 2,2 Cº.

· Pluja (l/m2): 17,7 l/m2.

· Cops de vent màxims: 77 kh - NW.


HORARIS


Autobús del Pla a Valls:
07:17,08:45,10:15,12:25,15:10,15:50,19:10 i19:50.

De Valls al Pla:
08:05, 09:35,12:10,13:10,15:35, 17:30,19:10 i 20:40.
El compliment d'aquests horaris està condicionat per la fluïdesa del trànsit.

Gimnàs
Matí: De dilluns, dimecres i divendres de 09:30 a 12:30 hores i dimarts i dijous de 08:00 a 10:00 hores. Tarda: De dilluns a divendres de 17:00 a 22:00 hores.

Deixelleria municipal
Tots els dimecres per la tarda, de 16:00 a 18:00 hores i tots els dissabtes per matí, de 10:00 a 14:00 hores.

Escola municipal

CEIP Sant Ramon
A les 08:55,11:57,12:57,14:57 i 16:55 hores


BALL DEL DIUMENGE


Aquest diumenge tenim el grup: Dolce Vitaja sabeu de 19:00 a 21:00 hores. Preu 5,50€.


LES 5 ENTITATS DE LA SETMANA


AGRUPACIÓ DEFENSA FORESTAL


Ramon Oliva i Fonts (C/ Sindicat, 7)
Anton Solé i Pau (C/ Capità, 4a)
Antoni Ferré i Rafi (C/ Pompeu Fabra, 4)


ASSOCIACIÓ AMICS DELS PAGESOS DEL PLA


Josep Tutusaus Orga
C/ Major, 19


ASSOCIACIÓ DE LA GENT GRAN


Montserrat Clofent Joaquin
C/ Passeig del Pla


AMIPA COL·LEGI SANT RAMÓN


Pilar Vizcarro Castellnou
C/ Marquesa de Vallgornera, 10


EL RACÓ DELS INTERESATS


La pel·lícula de la setmana es:


- PRECIOUS.

· Actors: Mónique, Paula Patton, Mariah Carey, Sherri Shepherd.

· Productors: Lee Daniels, Sarah Siegel-Magness, Gary Magness.

· Any: 2010.

· Gènere: Drama.

· Director: Lee Daniels.

· Durada: 01:49:00.

· País: EE.UU.

· Distribuïdora: Filmax.


ESPAI RÀDIO JOVE DEL PLA


Aquest més es farà un programa a la ràdio que serà de 15:00 a 17:00 de la tarda que es dirà "Les escoles" on s'entrevistarà als alumnes de les classes de l'escola municipal CEIP Sant Ramon. Heu pensat mai que seria divertit fer un programa de ràdio? O que us agradaria mostrar als altres alguna qualitat que teniu o explicar alguna cosa que us agradi? Doncs això és molt fàcil, sigueu de l'edat que sigueu, si voleu fer un programa a Ràdio Jove del Pla sigui del que sigui: esports, cuina, debat... truqueu a aquest número: 681223920 i us atendrà un dels responsables de la ràdio Joan Barberán. Més coses. A partir d'ara s'ha renovat l'horari de la ràdio i els programes locals són de les 15:00 fins a les 21:00. A partir d'aquesta hora, es a dir, de 21:00 a 15:00, música d'ambient. Ràdio Jove del Pla 107.2 FM. US HI ESPEREM!!

Bé ja sabeu que tornarem dilluns que ve com sempre. Gràcies una altre vegada per visitar tant el nostre bloc. Fins dilluns vinent!

Editat per: Marc Pinyol i Joan Barberán.


NOTA: ho sentim molt per no haver penjat aquest bloc el dilluns pro hi havia problemes amb Internet i no ens ho deixava penjar, perdoneu el retràs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada