dilluns, 8 de febrer del 2010

Setmana del 8 al 14 de febrer


Benvolguts seguidors del bloc som aquí, una setmana rere altre per aportar-vos la informació que voleu saver sobre la vila del Pla de Santa Maria. Per cert gràcies, perquè ja tenim més de 500 visites esperem que continueu així!

NOTÍCIES

Es recullen 4073 tones de residus a l'Alt Camp durant el 2009, un 1'5% més

A continuació us mostrem les dades del passat any 2009:

Envasos Orgànica Paper Rebuig o resta Vidre
Total generat
10,69 0,00 22,53 0,00 15,44 48,66 tones

El 20 de febrer, berenar de Sant Àgata

El Col·lectiu de Dones del Pla de Santa Maria també celebrarà la festivitat de Santa Àgata, encara que ho farà una mica més tard que la resta dels col·lectius de la comarca. En concret ho celebrarà el dia 20 de febrer a partir de les 17:00 i serà un berenar a les dependències del Centre Cívic.

Comença la segona fase de la Casa de la Vila

En un pricipi estava previst començar les obres de la segona fase de la nova Casa de la Vila a principis del mes de gener. Ara bé, finalment aquestes obres no començaran fins a principis del mes de febrer i en concret comencen aquest dijous dia 8 com l'alcalde Mateu Montserrat va confirmar.
Aquesta segona fase consisteix a fer els interiors i el mobiliari de l'immoble. Té un cost de més de 536.000 € dels quals compta amb una subvenció del PUOSC de la Generalitat i una altra del PAM de la diputació -prop de 271.000 i més de 166.000 respectivament. QUan aquest edifici estigui acabat en la planta baixa de l'Ajuntament hi haurà la zona de recepció, sala d'exposicions, magatzem i sala de plens. En el primer pis hi haurà alcaldia, despatxos diversos i oficines diverses. S'espera que en el derrer semestre d'enguany el nou edifici estigui acabat i es pugui fer el trasllat.

Ja arriba el Carnaval 2010 al Pla

Aquests són els actes previstos per aquest any :
Concentarció de carrosses i comparses a la plaça Sant Jordi.
A continuació Rua pels carrers fins a la plaça del Sol de Vila animats amb música a càrrec dels Timbalers dels Diables del Pla.
Pregó de Carnestoltes a l'escenari de la plaça de la Vila i desfilada de disfresses.
En arribar al Centre Cívic espectacle infantil amb el grup "Ralet-Ralet".
Els premis

Carrosses: 1r. 100€ 2n. 80€ Parelles: 1r. 60€ 2n. 20€ Comparses: 1r.100€ 2n.20€ Individual: 1r. 40€ 2n. 20€.
A continuació sopar de Carnaval.

Menú: Amanida completa, Llom a la pinya, gelat, pa, vi, aigua i gassosa, café i gotes.
Preu del sopar: Disferssats 12€ No disfressats 15€ Menú infantil 8€ fins als 12 anys.
Després del sopar ball amb el duet ària. Si voleu optar a qualsevol premi i gaudir del sopar de Carnaval heu d'apuntar-vos a les oficines de l'Ajuntament del Pla en horari d'oficina del dia 1 al 8 de febrer.


El Pla aprova la representació del Govern de Salut de l'Alt Camp i Conca

L'ajuntament del Pla, en el derrer ple celebrat dimecres, va aprovar la proposta d'acord d'aprovació inicial del pacte de representació i de ponderació de vot entre les entitats locals integrades en el Consorci de Govern Territorial de Salut de l'Alt Camp i COnca de Barberà.

Es recapten 960 euros al Pla en la col·lecta de la missa de diumenge

Càrites Dioscena de Tarragona ha encetat una campanya per recaptar diners per ajudar la població haitiana víctimes d'un cruel terratrèmol fa unes setmanes. Pel que fa a les parròquies de Figuerola i el Pla, es va recaptar diners d'una col·lecta especial que es va fer en la missa del passat diumenge. En el cas de Figuerola es van recaptar 187 € i en el del Pla uns 960 €.

Aquest passat diumenge calçotada organitzada per "El Tupí"

Aquest passat diumenge 7 l'associació gastronòmica del Pla de Santa Maria "El Tupí", va organitzar una calçotada, però una calçotada diferent on es van presentar els "tupinets" de calçot. El lloc va ser al Corral del Branca a les 14:00 del migdia.

Properes actvitats de febrer del Col·lectiu de Dones

La primera activitat del Col·lectiu de les dones planeques és el taller de cuina. Es farà una reunió per posar-se dacord i donar informació sobre els projectes el 18 de febre a les 18:30 de la tarda. Com sempre al casal del Col·lectiu de Dones. Als blocs que actualitzem més endevant us mostrarem més activitats.

ESPORTS

Es posarà gespa al camp de futbol municipal del Pla de Santa Maria

L'Ajuntament del Pla està disposada a posar gespa al camp de futbol municipal de la localitat.
En aquest sentit, en la segona convocatòria del Fons Estatal d'Inversió Local -FEIL- ha representat aquesta actuació. Cal recordar que al Pla de Santa Maria li corresponen 239.241 € d'aquest fons. Tots els diners aniran destinats a aquest projecte i els diners que falti fins a cobrir el cost de la gespa seran de fons municipal que està estudiant com fer-ho.

FUTBOL

Futbol Sala

Prebenjamins
Els Pallaressos 2 - PLA 1

Futbol 7

Benjamins
Descans

Alevins
PLA 6 - Perafort 1. El primer gol planenc va ser matiner i el alevins porten una molt bona temporada, ja que porten 6 jornades consectuives sense conèixer la derrota o l'empat.

Futbol 11

Infantils
PLA 1 - La Pobla 2. Tot i començà marcant l'equip local a la segona part sortien confiats i els visitants els destrossaren el partit.

Cadets
Valls 2 - PLA 0. Fou una derrota en que el Pla es treballà un partit els 80 min. de joc i el gol local no arribà fins a la segona part.

Juvenils
Camp Clar 13 - PLA 0. Gran, molt gran pellissa dels juvenils planencs que no posàren ganes contra el millor partit del Camp Clar.

Amaters
PLA 1 - Sant Salvador 1. Partidàs dels de groc que començaren marcant ells amb un gol de David de Penal. Recordem que el Pla jugava contra els líders.

Veterans
PLA 1 - Camp de Tarragona 1. Els veterans també aconsegueixen enpatar després d'un gol per part del Camp de Tarragona.

HOQUEI

Palau Plegamans 5 - PLA 6. DEsprés de moltes jornades perden l'equip planenc aconsegueix aquesta nova victòria contra el seu rival. Gràcies a aquesta victòria l'equip escal posicions en la classificació.

EL TEMPS

El cel predominarà destapat, però tot i així a primeres hores es formaran boires i boirines que en alguns municipis podrien ser força persistents durant la major part del dia donant a formar un ambient fred. Les temperatures faran un lleugera pujada les màximes, mentre que les mínimes seguirant sent baixes. El vent bufarà de fluix a moderat predominant de mestral i tramuntana.
Temp. màxim: 11,7 Cº Temp. minim: -1,7 Cº Pluja I/m: 1,0 I/m Cop de vent màxim: 76 NW

LES QUATRE ASSOSCIACIONS DE LA SETMANA
UllPlà ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA

Margarita Fortuny Balcells c/ La Réria, 18
adreça electrònica: ullpla@tinet.cat pàg. web: http://webfacil.tinet.cat/ullpla

ASSOCIACIÓ EL TUPÍ

Anton Piñol Güell
pl. de la Vila, 5 2n
VETERANS DEL PLA

Josep M. Domingo c/ Sindicat, 19
CLUB ESPORTIU VELES I VENTS

Antonio Roset i Pérez

HORARIS

Autobús del Pla a Valls:
07:17,08:45,10:15,12:25,15:
10,15:50,19:10 i19:50.

De Valls al Pla:
08:05, 09:35,12:10,13:10,15:35, 17:30,19:10 i 20:40.
El compliment d'aqu
ests horaris està condicionat per la fluïdesa del trànsit.

Gimnàs
Matí: De dilluns, dimecres i divendres de 09:30 a 12:30 hores i dimarts i dijous de 08:00 a 10:00 hores. Tarda: De dilluns a divendres de 17:00 a 22:00 hores.

Deixelleria municipal
Tots els dimecres per la tarda, de 16:00 a 18:00 hores i tots els disabtes per matí, de 10:00 a 14:00 hores.

Escola municipal

CEIP Sant Ramon
A les 08:55,11:57,12:57,14:57 i 16:55 hores

ESPAI RÀDIO JOVE DEL PLA

Aquest més es farà un programa a la ràdio que serà de 15:00 a 17:00 de la tarda que es dirà "Les escoles" on s'entrevistarà als alumnes de les classes de l'escola municipal CEIP Sant Ramon. Heu pensat mai que seria divertit fer un programa de ràdio? O que us agràdaria mostrar als altres alguna qualitat que teniu o explicar alguna cosa que us agradi? Doncs aixó és molt fàcil, sigueu de l'edat que sigueu, si voleu fer un programa a Ràdio Jove del Pla sigui del que sigui: esports, cuina, debat... truqueu a aquest número: 681223920 i us atendrà un dels responables de la ràdio Joan Barberán. Més coses. A partir d'ara s'ha renovat l'horari de la ràdio i els programes locals són de les 15:00 fins a les 21:00. A partir d'aquesta hora, es a dir, de 21:00 a 15:00, música d'ambient. Ràdio Jove del Pla 107.2 FM. US HI ESPEREM!!

Bé ja saveu que tornarem dilluns que ve com sempre. Gràcies una altre vegada per visitar tant el nostre bloc. Fins dilluns vinent!

Editat per: Marc Pinyol i Joan Barberán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada